19-07-12

Stage Zwarte Woud

Hey,

voor de meesten onder ons begint het 2e deel van het seizoen. Mijn 1e deel viel in het water door een blessure. Stilaan werkte ik verder om mijn conditie op te krikken en terug wat niveau te halen. De opbouw verliep vlotter dan verwacht, maar toch was het niet altijd even gemakkelijk. Ondertussen ben ik 3 maand aan het lopen en ben ik er klaar voor om mijn eerste wedstrijd te lopen. Deze zal doorgaan aanstaande zaterdag op de Flanders Cup in Ninove. Daar loop ik de 800m. Ik moest al even nadenken hoe lang het geleden was dat ik deze afstand nog eens liep...welgeteld 3,5 jaar geleden liep ik mijn laatste 800. Mijn record staat op 2'02"27 als 1e jaar scholier. Het wordt dus tijd om daar eens verandering in te brengen. Blessures gooiden de laatste jaren roet in het eten, maar zaterdag zal ik mijn record breken. De afgelopen training heeft me genoeg vertrouwen. Een tijd net onder de 2'00 moet er inzitten en misschien zelfs iets meer. Maar we blijven realistisch. Ik mis wedstrijdritme en uiteraard heb ik nog steeds een pak trainingsachterstand. Toch wil ik onder die 2'00 duiken. Hoeveel eronder, dat zullen we zaterdag zien...want ook voor mij blijft het een vraagteken.

Ik heb de laatste 2 weken alvast goed kunnen trainen in het Zwarte Woud. Daar ging onze stage, begin juli, door. Een mooie, maar heuvelachtige omgeving maakte deel uit van ons trainingsparcours. Het weer zat niet altijd mee, maar er waren toch enkele dagen waarbij het zweten was. We hebben er ons goed kunnen amuseren. Want de boog moet niet altijd gespannen staan. De trainingen werden er goed afgewerkt. De ene al wat beter dan de andere, maar ik mocht niet klagen. Nu verblijf ik 2 weken in België om er wedstrijden te lopen. Op 29 juli vertrek ik terug op stage naar St.Moritz om er mijn conditie nog wat aan te scherpen. Op 15 augustus keren we huiswaarts om dan hopelijk nog enkele mooie prestaties neer te zetten!

Jonas

looptechniek 1.jpglooptechniek 2.jpglooptechniek 3.jpggroepsfoto.jpg600'den 1.jpg600'den 2.jpg600'den 3.jpgvinnie en ik.jpg

13:56 Gepost door Jonas in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |