20-07-11

Stage St. Moritz!

Hey,

De stage die doorging in Zwitserland zit er spijtig genoeg op! We verbleven daar van 2 - 16 juli en hebben er uitstekend kunnen trainen, maar er werd ook tijd vrij gemaakt voor rust en ontspanning. Zo maakten we eens een uitstap naar Livigno en gingen enkele atleten met de bergliftjes naar boven om daar een wandeling te maken. Het was er prachtig weer op enkele regenbuien na. De sfeer was er goed en ik kijk al uit naar mijn volgende hoogtestage!
De eerste dagen stonden in het teken van de aanpassing aan de hoogte, pas daarna konden we enkele zwaardere trainingen afwerken. Het meerendeel van ons programma bestond wel uit duurlopen. De aanpassing aan de hoogte verliep vrij vlot en na enkele dagen stond er dan ook eens iets anders op het programma dan een duurloop. Mijn piste trainingen heb ik perfect kunnen afwerken en ook de tempo lopen verliepen naar wens. De conditie is aan de betere hand, maar top is ze zeker nog niet. We werken er aan verder, maar het ziet er weer rooskleuriger uit. Ik ben eens benieuwd hoe ik zal reageren op de stage, hopelijk met een positief effect.
Het is een ervaring om nooit te vergeten. Ik leerde ook mijn teamgenoten beter kennen en de groepssfeer was dik in orde, maar een meningsverschil is nooit uitgesloten he. Ook de trainers, Dirk De Maesschalck en Tom Van Hooste, stonden ons met raad en daad bij en onze kinesist van dienst, Stany Rogiers, deed zijn werk naar behoren. Ik wil hun van hieruit nogmaals bedanken!

De eerste wedstrijd die ik zal lopen gaat door in Gent. Daar loop ik op de Flanders Cup een 1500m. Ik heb momenteel geen idee van mijn kunnen, maar een recordverbetering (4'12"31) zit er wel aan te komen. Ik hoop dan ook om deze tijd iets scherper te stellen.

Jonasgroepsfoto st.moritz.jpgvinie en jonas.jpg....jpg

300'en (1).jpg300'en (2).jpg300'en (4).jpg300'en (6).jpg300'en (5).jpg

14:16 Gepost door Jonas in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.