03-10-10

...

Hey

Mijn excuses om enige tijd niets van me te laten horen.
Ik liep dus ongeveer een maand geleden het BK voor cadetten en scholieren.
Het was een slecht BK. Ik nam deel aan de 1500m en hoopte om het zomerseizoen toch af te sluiten met een verbetering van mijn record. Maar het lukte me niet. Ik kwam bij de laatsten aan en liep 4'17"01. Een prestatie om snel te vergeten.

Daarna deed ik het wat rustiger aan en bouw ik nu op naar het winterseizoen. Ik hoop om al iets beter voor de dag te komen dan het voorbije jaar, want dat was niet wat het moest zijn of wat ik gewend was. Mijn prestaties waren ondermaats. Ik bouw verder op en zie wel hoe ik het winterseizoen aanvang. Hopelijk kan ik mijn oude vorm terug vinden gedurende het komende seizoen, zo niet dan zal het voor later zijn, misschien tijdens het zomerseizoen. Maar ik vertrouw erop dat alles weer in orde komt.

Ik wordt nu 1e jaar junior, dus dat wil zeggen dat ook de afstanden in de crossen weer iets toenemen. Deze bedragen nu 6-8km. Ik kijk er al erg naar uit! Mijn eerste cross wordt de crosscup Relays in Gent.

Wat sponsoring betreft: ik wordt niet langer gesponsord door aa-drink, adidas en fonce sport aangezien mijn mindere prestaties. Toch wil ik Victor De Donder bedanken voor de sponsoring.

Ander nieuws is ook dat ik van club ben veranderd. Ik ben nu niet langer aangesloten bij atletiekclub AC Deinze, maar kom het volgende seizoen uit voor AV Lokeren (AVLO).

Maar de grootste verandering is dat ik ook van trainer ben veranderd! Ik train nu niet langer meer bij Eric Allegaert. Dit door enkele omstandigheden. Ik train vanaf half augustus bij Dirk De Maesschalck, hij neemt me nu onder zijn hoede. Ik ben er erg blij mee en volgens mij kan ik niet beter zitten dan bij Dirk. Ik ben hem erg dankbaar dat ik deze kans krijg en ik grijp ze dan ook met beide handen. Dirk is mijn hoofdcoach en veldcoach. Ook Tom Van Hooste, die me deze kans heeft aangeboden is mijn veldcoach. Hij begeleidt me op de trainingen in Lokeren. Tim Rogge verzorgt de rompstabilisatie en de looptechniek. Een grote omkadering dus. Ook zit ik nu in een trainingsgroep waar alleen maar atleten zitten die op hoog niveau presteren en leven voor hun sport. In het high performance running team zitten: Pieter Desmet, Jeroen D'hoedt, Lindsey De Grande, Xenia Luxem, Tim Luyckx, Jonas Sergooris, Wout Vandergaer, Vinnie Van Puyvelde en ikzelf. (sorry als ik nog iemand vergeet).

Wel wil ik Eric bedanken voor al wat hij voor mij gedaan heeft.

Jonas

19:25 Gepost door Jonas in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

tot binnenkort ;)

ik kijk er naar uit!

Gepost door: Natan | 04-10-10

succes in je nieuwe trainingsgroep waar wel veel toppers bij zitten. Hopelijk loop je een knappe winter. Duimen maar.

Gepost door: natalie | 05-10-10

Veel succes
Het ga je goed

Gepost door: Stormkraai | 13-10-10

De commentaren zijn gesloten.