21-02-10

PK en cross te Izegem

Hey

De voorbije 2 weken had ik niet veel tijd om hier nog eens iets van me te laten horen. Ik heb heel wat werk met mijn initiator cursus die ik volg te Lokeren, maar ook voor school moest ik natuurlijk wat werken. Zo moest ik een boek lezen, verder werken aan het sportjaaroverzicht en heel wat grote toetsen leren. Pfff, dat was efkes veel.

PK te Ninove:
De week voor het Provinciaal kampioenschap had ik een zeer goede wedstrijd gelopen in Vilvoorde, ik dacht dat ik de form weer te pakken had na mijn blessure en hoopte dus op een mooie prestatie. Dit was enigszins anders. Ik startte uitstekend en nam de eerste 500m voor mijn rekening, maar voelde toen al dat het niet mijn dagje was. Het liep voor geen meter. Ze staken me voorbij en ik probeerde nog aan te klampen. Na 1 b-ronde te hebben afgelegd, moest ik vooraan de rol lossen. Er volgden dan nog 2 loodzware c-rondes. Alhoewel het parcours er snel bij lag. Het ging niet, één voor één staken ze me voorbij. Ik probeerde de schade zo veel mogelijk te beperken en kwam uiteindelijk op een 11de plaats aan. Waarvan ik als 7de eindigde van het jaar '93. Een teleurstellend resultaat. Maar ik heb toch weer wat wedstrijdritme opgedaan. Een off-day zou wel eens de oorzaak kunnen zijn.

Cross te Izegem:
De week erna, 14 februari, liep ik een cross in West-Vlaanderen. Deze ging door in Izegem. Ik wou mijn slechte prestatie van het PK snel vergeten en nu goed presteren. Er was heel wat tegenstand en dat vond ik goed. Ik startte wederom goed, maar moest alweer lossen. De benen draaiden vierkant. Dat was niet leuk. Dit kan geen toeval meer zijn dat ik 2 crossen achter elkaar slecht loop. Het enige wat ik goed vond aan deze cross was, dat ik op het einde nog eens goed kon spurten. Maar het was ook niet meer dan dat. Ik eindigde nu ook als 7de.

Wel wil ik al mijn trainingsmakkers een dikke proficiat wensen met hun mooie prestaties. Zowel op het PK als in Izegem. Dat belooft voor de komende veldlopen.

Na deze mindere prestaties dacht ik dat mijn trainingen misschien niet de enige reden konden zijn. Daarom bracht ik een bezoek aan de dokter. Na een bloedanalyse weet ik welke tekorten ik moet wegwerken.

Hier nog enkele foto's van het PK. Getrokken door Gaby De Vos. Bedankt.

Jonas
DSC_0082 [Desktop Resolution]DSC_0092 [Desktop Resolution]DSC_0104 [Desktop Resolution]DSC_0109 [Desktop Resolution]DSC_0114 [Desktop Resolution]

16:49 Gepost door Jonas in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Je komt er enkel maar sterker uit, uit zo periodes dat het goed en slecht tegelijk draait.
ge gaf allesinds goe gas vandaag :)
nog een paar crossjes en dan is er tijd genoeg om vandezomer es te laten zien wat je kan.

Gepost door: Grietje | 21-02-10

de rest van de winter goed trainen en deze zomer sta je er helemaal terug...succes.

Gepost door: natalie | 21-02-10

Enkele mindere prastaties leveren is niet leuk, maar da moet je er bij nemen. Terug goed trainen en dan komen de prastaties wel terug! Vooral niet opgeven.. Succes!!

Gepost door: Joren | 24-02-10

De commentaren zijn gesloten.