15-12-09

CC Roeselare

Hey

Het is al een tijdje geleden dat ik hier nog eens iets achter liet. Dit komt omdat ik namelijk in de examenperiode zat. Deze is nu eindelijk voorbij!!
Voor ik aan de examens begon, nam ik eerst nog deel aan de CrossCup te Roeselare op 29 november. Zoals gewoonlijk lag het er zeer zwaar bij. Ik hoopte beter te doen dan mijn vorige 2 wedstrijden. Maar aangezien mijn slechte conditie wegens mijn blessure en het parcours één modderpoel was, ging ik er gewoon het beste van maken en zien waar ik zou eindigen. Ik startte vrij goed, maar ben beter gewend. Ik kwam de eerste 200m door in ongeveer de 16e positie. Al gauw voelde ik dat dit tempo te hoog gegrepen was en moest ik dus nood gedwongen trager gaan lopen. Toen de aanloopronde erop zat en we nog 3 grote ronden moesten afleggen, kwam ik maar als 33ste meer door. Beetje bij beetje schoof ik op, maar het was afzien. Ik had echt het gevoel traag te lopen. En dat zal zo enigszins ook wel geweest zijn. Dit was ik helemaal niet gewend. Maar ja... wat doe je er aan he. Blijven gaan moest ik doen. Toen ik de laatste ronde inging, liep ik 18de. Ik probeerde nog enkele atleten in te halen, maar het lukte me niet. Ik kwam dus op een zwakke 18de plaats aan.

Nu hebben mijn trainer en ik beslist om even geen wedstrijden meer te lopen en gewoon te trainen. Want op die maand en een half ben ik toch heel wat verloren. Ik hoop weer mijn goede conditie terug te krijgen tegen half januari. Al zal dat nog redelijk vroeg zijn. Want dat is maar een maand. We zien wel. Als ik maar weer van voor kan meelopen als van ouds tegen dat de grote wedstrijden eraan komen.

Jonas

15:42 Gepost door Jonas in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Het crooss seizoen begint pas na nieuwjaar echt hé... met de kampioenschappen. Goed trainen en je komt er wel weer.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 19-12-09

Je komt wel terug!
Ik wens jullie een kerstmis zo bijzonder en een gelukkig 2010 met telkens weer een ander wonder.
Groetjes layla

Gepost door: Layla | 28-12-09

Mijn beste wensen voor een schitterend, gezond en blessurevrij 2010.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 01-01-10

De commentaren zijn gesloten.