13-05-09

Nieuw record op BVV te Huizingen

Hey

Zondag stond ik op met een goed gevoel in de benen. De zon scheen en er was weinig wind, ideaal om eens alles te geven. Ik nam de 800m voor mijn rekening. Toen ik aankwam zag ik meteen enkele concurrenten en dacht bij mezelf "als er wordt doorgelopen zit een nieuwe besttijd er misschien wel in". Ik wist dat er puntjes moesten gesprokkeld worden, want met een tekort aan atleten en enkele geblesseerden, was dit een hele opgave. Het was bang afwachten op ons behaalde resultaat. Uiteindelijk hoorden we de speaker zeggen dat we als 10de in het algemeen klassement geëindigd waren en dus in 1ste landelijke bleven. Een hele opluchting, zowel bij de atleten als bij de meegereisde supporters. Zo hebben we onze club staande weten te houden!
Ondertussen had ik mijn 800m-race al achter de rug. Ik startte zoals gewoonlijk goed en nestelde me in 2de positie. Deze gaf ik echter nooit meer uit handen. Na 200m kwamen Anton en ik door in 27", net iets te snel om goed te zijn. Ik ging tot ongeveer 300m mee, maar voelde dat dit tempo te hoog lag. Ik liet Anton lopen zodat ik na 1 baanronde in 57" doorkwam. Ik bleef hem steeds in het vizier houden en zag dat hij niet veel verder uitliep. De doorkomst na 600m was dan ook 1'29. Ik probeerde nog een tandje bij te steken en het lukte me.
Een groot verschil met 2 weken geleden.
Maar toch waren die laatste 100m er teveel aan. Ik zat volledig verzuurd en verkrampt. Ik bleef geven tot het einde en het leken wel de langste 100m die ik al ooit gelopen had. Ik kwam dan ook helemaal leeg gelopen over de streep. Iets later wist ik mijn tijd, en jawel een nieuw record was aangebroken. Ik verbeterde het met 1"30/100. Deze 800m besttijd staat nu op 2'02"27!!
Ik was dan ook super tevreden.

Jonas

15:28 Gepost door Jonas in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

proficiat met je nieuw record
goed gedaan!!!!

Gepost door: je zusje | 13-05-09

SUPER! hey jonas,

khad nog gezegd hé, dat er betere wedstrijden gingen komen dan op PK. En hopla, ge zijt er al! Sjiek gedaan, een dikke proficiat met je nieuw record!

Gepost door: kimberley | 14-05-09

Super man...nen dikke proficiat...en het seizoen is nog lang hé.

Gepost door: natalie | 14-05-09

SUPER TEVREDEN dat mag jij, Jonas, en ook je supporters wel zijn. Het seizoen is pas begonnen en lap !!! uw besttijd op de 800 m is 2'02"27 geworden. Niet slecht hé. Van harte proficiat!

Gepost door: Opama | 15-05-09

Super gelopen jonas!!
Het talent zit gewoon in jou.
Dikke proficiat! Je hebt het verdiend!

Gepost door: Layla | 16-05-09

De commentaren zijn gesloten.