28-03-09

Terug van weggeweest

Hey

Ik ben nu anderhalf uur thuis van de skistage die doorging in Frankrijk.
Het was er zalig! Het was mijn eerste keer dat ik op de skilatten stond, een hele ervaring dus. Alles begon met vallen en opstaan, en hoe je bochten leerde maken.
In mezelf dacht ik toen van "dit lukt me nooit", maar de dag nadien vlotte het al aardig. We begonnen op de beginners piste (groene) voor enkele slalommen te maken. Die dag zelf, gingen we dus al van een groene piste af, de makkelijkste dus. Daarna volgden nog blauw, rood en zwart. Maar daar waagden we ons nog niet aan. Dag na dag ging het beter en beter, zodat we met de hele groep, buiten de gekwetsten, van de blauwe en zelfs al van de rode piste mochten skiën.
Het was echt super om de bochten in volle snelheid te nemen, maar toch bouwde ik enige voorzichtigheid in. Zo heb ik geen blessures opgelopen en niets gebroken. Dat is het voornaamste. Al ben ik toch wat vermoeid, en zijn de benen wat stijf, maar dat loop ik er morgen wel uit. Eindelijk kan ik weer gaan lopen na een week ski genot.

Ondertussen zijn ook mijn nieuwe kleren toe gekomen, en ze zien er prachtig uit.
Natuurlijk is de kwaliteit het belangrijkste en dat ontbreekt zeker en vast niet aan deze zomer outfit. 9 stuks zitten in het pakket verwerkt.
Victor, nogmaals bedankt voor deze kans!!

Zoals ik reeds al had vermeld, is mijn eerste zomermeeting het Provinciaal Kampioenschap. Ik loop op zaterdag 25 april te Lokeren en neem deel aan de 800m. Hopelijk kan ik daar mijn record van 2'03"58 al een beetje verbeteren.

Jonas

10:03 Gepost door Jonas in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Succes gewenst met uw zomerseizoen...die PR op de 800m zal niet lang standhouden. Succes met de voorbereidingen.

Gepost door: natalie | 28-03-09

Veel succes op het PK!
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 29-03-09

De commentaren zijn gesloten.