23-01-09

Nooit op toerental na val!!

Hey

5 dagen geleden nam ik deel aan de cross te Ieper, deze was aan zijn 44ste editie toe. Het was één van de zwaarste die ik tot dan toe had gelopen. Voortdurend bergop en bergaf, met venijnige, scherpe bochten en niet te vergeten de zuigende modder. Het was geen lachertje! Ook Arno De Feyter was in Ieper actief. Weer een concurrent meer, en wat voor één. Ik was ondertussen klaar met opwarmen en bezig met de spieren te rekken, toen enkele donkere regenwolken opdoken. Gelukkig waren de weergoden goed gezind. De vele wind die er was, ging liggen en mijn tijd was gekomen. Goed gestart liep ik meteen met Arno op kop. Een hoog tempo werd ontwikkeld. Alles verliep vlot en we hadden een kloof geslagen. Toen ik plots uitschoof en viel!! Nog geen 300m ver en ik ging er al bij liggen. Zo vlug als ik kon, stond ik op en liep weer verder. Ik was verschoten en het sloeg in mijn benen. Het vlotte niet meer. Ik liep weg van de rest, maar ook Arno deed dat en hij kwam uiteindelijk met 35' voorsprong aan. Ik kon maar moeilijk optrekken na elke bocht en die duivelse modder en hellingen maakten mij het lopen alleen nog maar zuurder. Toch was ik achteraf best tevreden dat ik de overige lopers ook een heel eind achter me had gelaten. Spijtig van de val, want anders was Arno nog niet met me klaar geweest. Maar ja, dat is veldlopen he. Dit weekend is er geen cross en train ik tot de volgende wedstrijd die doorgaat op 1 februari te Lokeren.
Daar wil ik schitteren!
Al zullen er geen cadeaus worden uitgedeeld met een Braam Goessens en een Arno De Feyter die er hoogstwaarschijnlijk zullen zijn.
Jonas Icket liep beter dan de week ervoor en kon zo als 16de eindigen. Ine De Stoop greep net naast het podium en ook haar zus, Sara De Stoop bracht het er eveneens goed vanaf. Ook "De Jan" was in goede doen en sleepte een mooie 12de plaats in de wacht. Proficiat!
Bedankt aan alle supporters en trainer, Eric Allegaert. Ook Gaby De Vos, die door weer en wind trok, verdient een pluim voor alle geslaagde sfeerbeelden.
De haas is een bijnaam die de klasgenoten mij hebben gegeven.
LachenTong uitsteken.

Jonas "de haas"

DSC_0021 (Small)DSC_0022 (Small)DSC_0026 (Small)DSC_0028 (Small)DSC_0031 (Small)DSC_0033 (Small)DSC_0046 (Small)DSC_0050 (Small)DSC_0060 (Small)DSC_0063 (Small)DSC_0067 (Small)DSC_0068 (Small)DSC_0073 (Small)DSC_0080 (Small)DSC_0083 (Small)DSC_0087 (Small)DSC_0088 (Small)

22:22 Gepost door Jonas in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

proficiat me ui 2de plaats;
vallen kan alty keer gebeuren
ma tog goe glopn znne :d

Gepost door: jonas i | 24-01-09

Toch knap gelopen hoor...proficiat

Gepost door: natalie | 24-01-09

met vallen en opstaan heeeela,

knap van je dat ge nie bij de pakken blijft zitten en je kan er toch altijd iets positief uit de wedstrijd halen.(beetje rare zinsbouw niet? ma swat :p) goe gelopen :)

Gepost door: grietje | 24-01-09

De commentaren zijn gesloten.