03-09-08

Tactische 800 te Deinze

Hey

Vorig weekend deed ik mee in eigen Deinze aan de 800m.
Eigenlijk ging het een doorgedreven trainingske worden, maar toen ik hoorde wie tegen mij kwam lopen werd het toch maar gaze geven. Christophe Dekeyser en Wout Van Bruaene (eerste en tweede op de deelnemerslijst voor het BK) kwamen het tegen mij opnemen. Spijtig genoeg kon ik voor Jonas Icket nu geen haas meer spelen.
In de 1ste reeks ging ik van start samen met Christophe en ook Sam.
10 minuten later dan verwacht weerklonk het startschot.
De eerste 200m gingen zeer vlot en kwamen we door in 29', zeker niet traag, maar niemand wou de kop nemen. Het tempo daalde aanzienlijk waardoor we de eerste 400m in 1'06 afhaspelden. Een goeie tijd zat er nu niet meer in. Na 500m werd het tempo weer beetje bij beetje opgetrokken, totdat we de laatste halve ronde tegemoet liepen. Toen zette Christophe de eindspurt in en meegaan was het doel.
De laatste 100m kwam ik naast Christophe, maar kon het net niet volhouden tot het einde. Met een tijd van 2'08"97 bleef ik toch maar 19 honderdsten boven Christophe zijn tijd. Ook Sam kon nog een goed spurtje plaatsen en liep naar een tijd die 2'09"90 bedraagt. Wout liep in reeks 2 en kon niet anders dan de hele wedstrijd alleen lopen, toch kwam hij uit in een sterke 2'04"04. Ook in deze reeks liep Icket (jonas) naar een prachtige tijd. 40 honderdsten moest hij toegeven aan zijn beste tijd. Alles ziet er dus goed uit voor het Belgisch Kampioenschap.

17:26 Gepost door Jonas in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

veel succes op belgisch!

Gepost door: jonas I. | 04-09-08

De commentaren zijn gesloten.