14-07-08

2 vliegen in één weekend

Hey

Super was het gisteren op de piste van Gent.
Een beetje laat aangekomen liet ik me inschrijven. Ook Jurgen deed dat met nog een kennis van hem, genaamd Geert. Allen op naar de 1500m.
Ik had weer eens geluk, want het was windstil en de zon maakte dat er een aangename temperatuur was. Snel nog wat drinken en dan maar beginnen aan de opwarming, samen met Jurgen en Geert. Rond 20.10 was ik er klaar voor, nog even uitrusten en wachten met de versnellingen, het liep nu een halfuur uit.
Ik zag het echt zitten, ook al waren er heel wat goeie leeftijdsgenoten.
Oke, tijd voor versnellingen en om nog wat in beweging te blijven.
Daar stonden we dan aan de start.(20.45)
Ik was goed weg, maar met al dat trekken en duwen was het moeilijk om overeind te blijven. Rustig gestart, dat ik me zeker niet zou opblazen kwam ik door in 53' na 300m, als laatste dus. Eric riep onze tijden door en kwamen in 69' uit na 400m. 100m verder stond mijn papa en weer 100m verder stond mijn mama om me aan te moedigen. Ook oma en opa met de nog andere meegereisde supporters, riepen de longen uit hun lijf. Ook mijn v.systems vrienden bleven nog kijken naar mijn wedstrijd. Nu terug naar de wedstrijd waar ik na 600m iemand inhaalde. na 700m zaten we 4' te traag, wel te verstaan om 4'15 te lopen, he. Toen begon ik aan mijn inhaal solo waarbij ik enkele leeftijdsgenoten tegenkwam. Alles ging vlot en Eric was weer klaar om me de tijden door de roepen. nog altijd 4' te traag. PLOTS moest ik een bokke sprongetje maken over iemand die was gevallen. Pfff, net erover en even weer zoeken naar het goeie tempo. Weer 300m verder zat ik 5' te traag. De laatste 300m voelde ik me nog goed in men vel zodat ik er even de pees ging opleggen. Nog een leeftijdsgenoot kwam ik nu tegen. En blijven geven was de boodschap. De laatste 100m nog eens alles eruit persen, zeker toen ik plots Geert voor me zag lopen en hem 50m voor de meet heb kunnen remonteren.
Ik wist dat ik een stuk beter had gedaan dan mijn vorige 1500, maar zoveel beter, ik was toch even verwonderd. Ik verbeterde mijn eigen record met 7' en ook het clubrecord met 5'. Weer een geslaagde dag, want ik kwam uit op 4'20'25". Hiermee sta ik nu met de 5de beste jaars prestatie en ben ik 10 plaatsen opgeschoven. Ik wil Marc en Jorgen bedanken voor het supporteren en de mooie foto's. Ook Gaby De Vos die voor het eerst fotokes van mij kwam nemen, want hij is nu mijn fotograaf van dienst. En 't zijn mooie ze. Ook een dikke proficiat aan het v.systems jeugdteam met hun prestaties. Ook Jurgen en Geert leverden een schitterend resultaat.
Foto's getrokken door Gaby De Vos.

Jonas

Piste Gent 13 juli 08 330 (Small)

Piste Gent 13 juli 08 338 (Small)

Piste Gent 13 juli 08 344 (Small)

Piste Gent 13 juli 08 366 (Small)

10:59 Gepost door Jonas in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

proficiat met je prestatie, doe zo verder, misschien komen er nog pers.records
groetjes en tot later eens

Gepost door: Chris en timo | 14-07-08

De commentaren zijn gesloten.