27-06-08

400 in eigen Deinze

Hey

Morgen zal ik voor de 3de maal in de startblokken verschenen op de 400m en dat in eigen Deinze. Vriend Jonas mag zich ook nog eens helemaal geven voor de baan ronde. Het is dan ook een goede voorbereiding voor de komende 800m die we zullen afwerken in het West- Vlaamse Kortrijk.
Die doorgaat op 11 juli.
Ook Sam zal tonen dat hij bij de top behoord en zal zich van zijn beste kant laten zien op de 1500m. ook hij is reeds geslaagd voor dat BK- limiet, maar kan als alles meezit toch een seconde of 5' er vanaf snoepen.
Van mijn andere trainingspartners weet ik nog niet of zij zullen aanwezig zijn. Als slot zal ik mijn 2 andere prestaties van dit seizoen nog eens op een rijtje zetten.
Vooreerst ging ik ook van start in Deinze waar toen het PK werd georganiseerd en ik mijn record liep dat nu 57"05 bedraagt. één week later was het mijn plicht om voor de ploeg op de BVV enkele punten bij elkaar te sprokkelen en daar dus ook een 400 te gaan lopen omdat ik de meeste snelheid van ons gedrieën heb. Deze ging door in Tielt waar ik uitkwam op een tijd van 58"49, wat nog altijd goed was voor een BK- limiet (dat wel maar met 1") op de toch wel moeilijk in te schatten baan ronde.

Jonas  

13:45 Gepost door Jonas in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.